R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Wespennest verwijderen

Wespennest verwijderen

Heb je last van een wespennest in huis of in de tuin? Zie je wespen die verdwijnen in gaten bij de spouwmuur of achter de betimmering? Maak dan snel een afspraak met ons door te bellen naar  085-1306451 of via het contactformulier. Dan komen wij zo snel mogelijk langs om het wespennest te verwijderen. Vaak zijn we binnen 24 uur al op locatie voor een inspectie.

Wespennest verwijderen kosten

De kosten voor een wespennest verwijderen beginnen vanaf € 59,00. De exacte wespennest verwijderen kosten zijn afhankelijk van de ernst van uw situatie en de locatie van het wespennest. Het kan namelijk zo zijn dat er meerdere nesten aanwezig zijn of dat het wespennest niet of niet goed te bereiken is. Om de exacte prijs te bepalen komen we graag bij u langs voor een inspectie.

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Zelf een wespennest verwijderen raden wij ten zeerste af. Wespen zijn territoriale dieren die erg agressief worden wanneer iemand bij hun nest in de buurt komt. Wanneer je zelf aan de slag gaat met een wespennest verwijderen loop je dus een groot risico op verwondingen. Schakel bij een wespennest in je huis dus altijd een professional in. Wanneer je last hebt van enkele rondvliegende wespen kun je wel zelf deze wespen verjagen.

Hoe weet ik of ik een wespennest heb?

Wespennesten zijn wanneer ze volledig zichtbaar zijn vaak goed te herkennen. Echter, kan een wespennest zich ook in de spouwmuur of achter betimmeringen bevinden, in dat geval is het lastiger om te weten of je een wespennest hebt.

Zichtbare wespennesten zijn te herkennen via de volgende kenmerken:

  • Een wespennest van de Franse Veldwesp is duidelijk te herkennen aan zeskantige open cellen. Dit nest is vaak relatief klein
  • Wespennesten van de Duitse Wesp lijken op grote papieren walnoten met daaronder een gaatje. Deze beginnen klein, maar kunnen snel groter worden.
  • Een nest is ook te herkennen aan wespen activiteit in en om het nest heen. Vaak zal je regelmatig wespen heen en weer zien vliegen vanuit het nest.

Wespennesten in de spouwmuur

Een wespennest in de spouwmuur zul je moeilijker kunnen herkennen. Wanneer je veel wespen in huis hebt, maar nergens een nest ziet is het belangrijk om het pad van de wespen te volgen. Wanneer de wespen vaak in hetzelfde gat in de spouwmuur of achter een betimmering verdwijnen, is de kans groot dat het nest zich daarachter bevindt.

Hoe verwijder je een wespennest?

Een wespennest verwijderen kun je het beste aan een professional overlaten om risico voor jezelf te voorkomen. Hoe een wespennest verwijderd wordt, is afhankelijk van de grootte. Bij een klein Duits wespennest kan het zijn dat enkel de koningin aanwezig is. In dit geval kan deze snel gedood worden en het nest direct verwijderd worden. Wanneer het nest groter is en er veel activiteit is dan moeten de koningin en de wespen eerst bestreden worden en dan is het ook niet altijd goed om het nest direct te verwijderen. Niet alle wespen zullen namelijk aanwezig zijn tijdens de bestrijding. Echter zullen deze wel dood gaan wanneer ze terugkeren naar het nest waar middelen in zijn gespoten.

Wespennest laten verwijderen door een professional

Wanneer je kiest voor een wespennest verwijderen door wespen verjagen (onderdeel van Budget Diensten & Services), dan bent u verzekerd van een grondige en professionele verwijdering waarbij het probleem niet zal terugkeren. Ook proberen we altijd om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Naast de bestrijding van wespen helpen we u ook altijd met preventie.

Onze werkwijze

Door onze jarenlange ervaring is het verwijderen van wespennesten voor ons meestal een relatief eenvoudige klus. Toch kan het zijn dat het probleem hardnekkig is en de bestrijding niet direct of snel uitgevoerd kan worden. Om die reden beginnen we altijd met een inspectie van het probleem. Hierbij stellen we de ernst van de situatie af en wordt de beste oplossing bepaald. In de meeste gevallen kunnen we direct overgaan op wespenbestrijding. Of we het wespennest ook direct kunnen verwijderen is afhankelijk van de hoeveelheid wespen en de activiteit. Ook is het niet altijd nodig om opnieuw langs te komen voor het verwijderen van het nest nadat deze al is bestreden.

Bij het verwijderen van wespennesten houden we altijd rekening met jou en je gezin. Veiligheid is erg belangrijk voor ons. Daarom houden we ons altijd aan de richtlijnen van het register: plaagdierbeheersing, milieu en veiligheid. Dit houdt onder andere in dat we nooit meer middelen gebruiken dan nodig is en zorgen dat niemand gevaar loopt.

Snel contact opnemen

Wil je (preventief) wespen laten bestrijden of een wespennest laten verwijderen? Bij Wespen verjagen zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.