R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Wespen bestrijden Amsterdam

Wespen bestrijden Amsterdam

Wespen bestrijden in Amsterdam is voor ons een dagelijkse bezigheid. Hierdoor begrijpen we als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je last hebt van wespen in huis. Daarom proberen we altijd zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn. Vaak lukt dit al binnen 24 uur!

Overlast van wespen in Amsterdam? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maak snel een afspraak met ons door te bellen naar 085-1306451 of via het contactformulier.

Wespen verjagen in Amsterdam

Wespen verjagen in Amsterdam is iets wat je ook zelf zou kunnen doen. Er zijn meerdere huis, tuin en keukenmiddelen om wespen zelf te verjagen. Wanneer je wespen in huis hebt betekent dit niet direct dat je een bestrijder nodig hebt. Zie je af en toe een wesp vliegen dan zal er niks aan de hand zijn. In dit geval kun je de wespen zelf bestrijden met bijvoorbeeld een wespenval, wespenspray, azijn of kruidnagel.

Wespennest verwijderen Amsterdam

Indien je een wespennest in je huis in Amsterdam hebt, moet je zo snel mogelijk een expert inschakelen. Wespen zijn namelijk erg territoriaal en worden agressief wanneer je in de buurt van het nest komt. Een wespennest kan je dan ook niet zelf veilig verwijderen, wanneer je dit wel probeert loop je gevaar op letsel. Een wespennest verwijderen in Amsterdam kun je daarom altijd het beste aan een professional overlaten.

Onze werkwijze

Als het gaat om wespenbestrijding in Amsterdam hanteren wij een vaste werkwijze. Hieronder staan de stappen voor je op een rijtje

  • Je maakt een afspraak en legt het probleem uit
  • Onze expert komt zo snel mogelijk naar je toe (vaak binnen 24 uur)
  • Er wordt een inspectie gedaan om het probleem vast te stellen
  • De expert bestrijdt de wespen in je woning of tuin.
  • Wij geven preventieadvies om een terugkeer van het probleem te voorkomen.

Wanneer je een heel ernstig probleem hebt of een moeilijk te bereiken wespennest, kan het zijn dat de wespenbestrijding in Amsterdam niet direct uitgevoerd kan worden of dat de expert terug moet komen. Dit zijn echter uitzonderingen, in de meeste gevallen kan het probleem direct opgelost worden.

Kosten wespenbestrijding Amsterdam

Wist je dat wespenbestrijding in Amsterdam niet zoveel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding moet je waarschijnlijk denken aan hoge kosten, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. We hebben meerdere experts in dienst die wespen bestrijden in Amsterdam. Wanneer een van onze experts langskomt krijg je een gratis inspectie en betaalt je geen voorrijkosten. De kosten voor wespenbestrijding bevatten enkel de kosten voor de bestrijding zelf.

Wespen bestrijden in Amsterdam kan bij wespenverjagen.nl al vanaf €59,-. De exacte kosten voor de bestrijding zijn afhankelijk van de ernst van het probleem. De ernst van het probleem en de kosten voor de bestrijding brengen we altijd vooraf in kaart. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

Snel contact opnemen

Wil je (preventief) wespen laten bestrijden of een wespennest laten verwijderen? Bij Wespen verjagen zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.