R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Wespen bestrijden

Wespen bestrijden

Heb je last van een wespennest in huis of in de tuin? Zie je veel wespen of wespen die verdwijnen in gaten van de spouwmuur of achter de betimmering? Maak dan snel een afspraak met ons door te bellen naar 085-1306451 of via het contactformulier. Dan komen wij zo snel mogelijk langs om de wespen voor je te bestrijden. Vaak zijn we binnen 24 uur al op locatie voor een inspectie.

Wespen bestrijden kosten

Wespen bestrijden kost niet veel wanneer je het aan ons overlaat. Bij ons kun je al wespen bestrijden vanaf € 59,00. Voor het bestrijden doen we een gratis inspectie, ook berekenen we geen voorrijkosten.

Wespennesten en wespen in de spouwmuur

Wespenoverlast wordt vaak veroorzaakt door wespennesten in het huis of in de tuin. Vaak nestelen wespen zich op lastig te bereiken plekken zoals in de spouwmuur of achter betimmeringen. Wanneer je veel wespen in huis hebt en deze vaak via gaten ziet verdwijnen is de kans groot dat er daar ergens een wespennest aanwezig is. Wanneer dit het geval is ga dan niet snel aan de slag en schakel snel een professional in. Wespen kunnen namelijk erg agressief worden wanneer je in de buurt van het nest komt. De kosten die je kwijt bent voor wespenbestrijding wegen niet op tegen de risico’s die je loopt om zelf aan de slag te gaan.

Wanneer kan ik wel zelf wespen bestrijden?

Zelf wespen bestrijden is alleen aan te raden wanneer je af en toe een enkele of een paar wespen ziet vliegen. Dan is de kans namelijk kleiner dat er een wespennest aanwezig is. Vaak zijn er ook meerdere middeltjes waarmee je zelf eenvoudig wespen kan verwijderen of verjagen. Een wespennest verwijderen moet je nooit zelf problemen. Doordat wespen territoriaal en agressief kunnen zijn neem je een groot risico wanneer je dit zelf probeert.

Wat is het beste middel tegen wespen?

Wespen verjagen kun je op verschillende manieren doen, hieronder een aantal tips om ze buiten te houden en te bestrijden:

  • Horren: Door horen te gebruiken voorkom je dat wespen van buitenaf in je huis komen.
  • Kruiden: Er zijn meerdere kruiden waar wespen niet van houden, zoals munt, kruidnagel en rozemarijn. De geur hiervan zal ze snel uit je huis wegjagen. Doe bijvoorbeeld een paar kruidnagels in een bakje water en je zult de wespen niet meer in de buurt zien.
  • Azijn: Net als kruidnagel vinden wespen azijn ook verschrikkelijk om te ruiken. Met een bakje azijn kom je dus ook al aardig ver.
  • Wespenval: Je kan een wespenval kopen in de winkel maar het is ook niet moeilijk om er zelf één te maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een plastic fles en ranja.
  • Wespensprays: Voor rondvliegende wespen kun je tegenwoordig ook wespensprays gebruiken. Deze zijn erg effectief wanneer er wespen rondvliegen in je huis of tuin. Tegen een wespennest is dit echter niet erg effectief, probeer dit dus ook niet.

Wespenbestrijding door een professional

Wanneer je kiest voor wespenbestrijding via wespen verjagen (onderdeel van Budget Diensten & Services), dan bent u verzekerd van een snelle en professionele verwijdering. Onze focus ligt altijd op een snelle maar grondige bestrijding zodat u snel van uw probleem af bent en deze niet meer terugkomt. Om deze reden helpen we u ook graag met preventie.

Onze werkwijze

Door onze jarenlange ervaring is bestrijding van wespen voor ons meestal een relatief eenvoudige klus. Toch kan het zijn dat het probleem hardnekkig is en de bestrijding niet direct of snel uitgevoerd kan worden. Om die reden beginnen we altijd met een inspectie van het probleem. Hierbij stellen we de ernst van de situatie af en wordt de beste oplossing bepaald. In de meeste gevallen kunnen we direct overgaan op bestrijding.

Bij een wespen bestrijden of een wespennest verwijderen houden we altijd rekening met jou en je gezin. Veiligheid is erg belangrijk voor ons. Daarom houden we ons altijd aan de richtlijnen van het register: plaagdierbeheersing, milieu en veiligheid. Dit houdt onder andere in dat we nooit meer middelen gebruiken dan nodig is en zorgen dat niemand gevaar loopt.

Snel contact opnemen

Wil je (preventief) wespen laten bestrijden of een wespennest laten verwijderen? Bij Wespen verjagen zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.