R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Wespen bestrijden Rotterdam

Wespen bestrijden Rotterdam

Heb je overlast van wespen in Rotterdam? Wij helpen je graag met dit probleem, voor wespen in huis of op het werk komen we graag bij je langs. Maak dan snel een afspraak met ons door te bellen naar 085-1306451 of via het contactformulier.

Wespen verjagen in Rotterdam

Het verjagen van wespen in Rotterdam is iets wat je afhankelijk van de situatie prima zelf kan doen. Als je last hebt van wespen in huis betekent dit namelijk niet direct dat er een wespennest aanwezig is of dat je een groot probleem hebt. Daarnaast zijn er ook vele handige middeltjes om wespen te bestrijden. Hiervan heb je er waarschijnlijk ook al meerdere in huis. Zo kun je onder andere wespen verjagen met azijn of kruidnagel. Ook kun je eenvoudig een wespenval maken of een wespenspray kopen in Rotterdam. Wanneer je dus enkel af en toe een wesp ziet vliegen kan je deze prima zelf verjagen.

Wespennest verwijderen Rotterdam

Wanneer je wel een groter probleem hebt of als er zelfs een wespennest aanwezig is in je huis in Rotterdam, dan kun je beter je zo snel mogelijk een expert inschakelen. Zelf een wespennest verwijderen kan namelijk erg gevaarlijk zijn. Wespen worden snel agressief als je in de buurt van het nest en dus ook hun koningin komt. Een wespennest verwijderen in Rotterdam laten verwijderen door een expert is daarom de juiste keuze. Deze weet namelijk als geen ander hoe die veilig en effectief een wespennest kan verwijderen.

Onze werkwijze

Als het gaat om wespenbestrijding in Rotterdam hanteren wij een vaste werkwijze. Hieronder staan de stappen voor je op een rijtje

  • Maak een afspraak en legt het probleem uit
  • De expert komt zo snel mogelijk naar je locatie (vaak binnen 24 uur)
  • Inspectie om het probleem vast te stellen
  • Bestrijding van de wespen
  • Preventieadvies om een terugkeer van het probleem te voorkomen.

In het geval van een ernstig probleem of een lastig te bereiken nest kan het zijn dat de wespenbestrijding in Rotterdam niet direct uitgevoerd kan worden of dat de expert moet terugkomen.

Kosten wespenbestrijding Rotterdam

Wespenbestrijding in Rotterdam hoeft niet veel te kosten. Waarschijnlijk denk je direct aan hoge kosten wanneer het gaat om professionele wespenbestrijding, maar in werkelijkheid is bestrijding niet duur. Wel is het belangrijk dat je op tijd bent. Onze experts op het gebied van wespenbestrijding in Rotterdam komen daarom zo snel mogelijk naar u toe. Wanneer hij bij u op locatie is, doet hij eerst een gratis inspectie. De kosten voor wespen verjagen in Rotterdam bevatten enkel de kosten voor de bestrijding zelf.

Wespenbestrijding in Rotterdam kan bij wespenverjagen.nl al vanaf €59,-. De exacte kosten voor de bestrijding zijn afhankelijk van jouw specifieke situatie. De situatie en de kosten voor de bestrijding brengen we altijd vooraf in kaart. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Snel contact opnemen

Wil je (preventief) wespen laten bestrijden of een wespennest laten verwijderen? Bij Wespen verjagen zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.